previous arrow
next arrow
Slider

M & H Finland Oy on vuonna 2003 perustettu venealan yritys ja markkinajohtaja isojen purjeveneiden hydrauliikassa. M & H Finlandin hydrauliikkajärjestelmät ohjaavat purjeveneiden keula- ja peräpotkureita, tasapainojärjestelmiä, nostureita, vinssejä sekä veneiden ohjausjärjestelmiä.

Eikoisalaamme kuuluu isojen purjeveneiden suorituskyvyn parantaminen käyttämällä korkealaatuisia materiaaleja, uusinta teknologiaa ja valmistusmenetelmiä sekä hyödyntämällä  innovatiivista suunnittelua ja kehitystyötä.

Toimitamme kaikkiin järjestelmiin hydrauliikkaa ja elekroniikkaa. Toimitamme  myös Aventicsin Marex- ohjain- ja moottorinohjausyksiköitä, Marsilin ohjaus- ja autopilottijärjestelmiä (sisämoottoreille, ulkomoottoreille ja peräsimille) sekä Pantaeniuksen vakuutuksia. Olemme myös Aventicsin ja Bosch Rexrothin valtuutettu jälleenmyyjä ja toimitamme kaikkia heidän kataloginsa tuotteita.

Mikäli haluatte lisätietoja ottakaa rohkeasti yhteyttä!

 

 

Loistava video Baltic Yachts:in B112 Liarasta kilpailemassa Palma de Mallorcalla muutama viikko sitten! Videon valmistaja ljtfilms.com.

M & H Finland ja Hydraulik Nord Fluidtechnik ovat ryhtyneet yhteistyökumppaneiksi, jossa M & H Finland toimii heidän jälleenmyyjänä.

Tämä tarkoittaa sitä että M & H Finland:lla on pääsy Hydraulik Nord Fluidtechnikin laajaan mobiilihydrauliikka tuotevalikoimaan.

Hydraulik Nord Fluidtechnikilla on laaja valikoima erilaisia hydrauliikka tuotteita mobiilihydrauliikkan markinnoille. Heidän koko tuoteluettelo on nähtävissä painamalla heidän logoansa alapuolella.

Halutessanne lisätietoja tai tarjouksen tuotteista, ottakaa yhteyttä niin avustamme mielellämme.

Yhteistyökumppanit